Ziarul Financiar a premiat cele mai valoroase companii la Gala ZF 2015

Zece cele mai valoroase companii din România - după cifra de afaceri - au fost premiate, în această seară, în cadrul Galei ZF 2015, cel mai important eveniment de business al anului, organizat de Ziarul Finaciar. Evenimentul a avut loc în prezenţa a peste 600 de lideri din businessul românesc, antreprenori, executivi, bancheri de top sau consultanţi de afaceri, invitati speciali fiind Dacian Ciolos, Premierul Romaniei, si Dean Thompson, Adjunctul Şefului Misiunii Diplomatice a SUA.

1139 afișări
Imaginea articolului Ziarul Financiar a premiat cele mai valoroase companii la Gala ZF 2015

Ziarul Financiar a premiat cele mai valoroase companii la Gala ZF 2015 (Imagine: Marian Ilie/ Mediafax Foto)

“ZFuture – mereu tânăr şi antreprenor” a fost tema galei ZF din acest an, iar patru premii speciale au fost acordate tinerilor din noua generaţie de antreprenori pe care se bazează economia României. Florin Stoian de la Yellow Menu, Cristian Badea -  Maven Hut, Mădălin Dumitru de la Cyber Smart Defence şi Radu Jitaru de la S-Karp au fost premiaţi în cadrul Galei ZF, fiind consideraţi pariul ZF pentru viitorul antreprenoriatului românesc.

GALERIE FOTO

OMV Petrom, Hidroelectrica, Romgaz, Orange, Fondul Proprietatea, Telekom, Automobile Dacia, BRD, Banca Transilvania şi Vodafone sunt cele mai puternice zece  companii din România, iar valoarea lor de piaţă însumează peste 23 miliarde de euro. Premiile au fost acordate în baza datelor din anuarul “Top 100 cele mai valoroase companii din România”, realizat în colaborare cu Capital Partners. Anuarul urmează să apară pe piaţă în curând şi să fie distribuit împreună cu Ziarul Financiar. În paginile proiectului editorial, descrierea fiecărei companii este însoţită de cifra de afaceri, acţionariat şi evoluţia valorii de piaţă faţă de anii anteriori, iar intrările şi ieşirile din clasament sunt, de asemenea, menţionate.

Partenerii ZF la acest eveniment au fost BCR, Orange, Alpha Bank, Garanti Bank, Mercedes, Vodafone, Agricola, Banca Transilvania, Bijuteria Teilor, Carrefour, Cramele Liliac, Heineken Romania, Raiffeisen, Skanska.

Despre Ziarul Financiar:

Ziarul Financiar este cea mai importantă publicaţie de business din România. Acum 17 ani, în noiembrie 1998, era lansat ZF care prezenta o declaraţie de  intenţie valabilă şi acum: “Un ziar care va promova cu tărie libera iniţiativă, comerţul liber şi economia de piaţă. Şi o vom face cu vigoarea unui răget de leu”. Ediţia print a ZF a fost extinsă cu sute de suplimente tematice dedicate IMM-urilor, antreprenorilor, unor sectoare de anvergură (energie, transport, agricultură, mediu, retail, farma), adaptate schimbărilor (insolvenţe, falimente) sau suplimente ale celor mai importanţi parteneri comerciali.

În octombrie 2015, www.zf.ro a atins un trafic recod de 2.1 milioane de unici pe lună şi peste 9.6 milioane de afişări fiind lider de trafic în categoria sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici