Zimmer Biomet, companie americană de tehnologie medicală, deschide o sucursală în România

Zimmer Biomet, companie americană de tehnologie medicală, deschide o sucursală în România şi vrea să angajeze minim 25 de persoane în primul an, producătorul anunţând investiţii de 3,5 milioane euro în 2023.

829 afișări
Imaginea articolului Zimmer Biomet, companie americană de tehnologie medicală, deschide o sucursală în România

Zimmer Biomet România a închiriat un spaţiu în clădirea Paris din Sema Parc, proiect dezvoltat de River Development.

„România este una dintre cele mai mari pieţe din Europa Centrală şi de Est şi o bază importantă de clienţi pentru Zimmer Biomet. Suntem încrezători că am făcut cea mai bună alegere pentru a deschide primul birou din România în Sema Parc. Prin natura a ceea ce facem, colaborăm cu chirurgi, spitale, clinici şi universităţi pentru a îmbunătăţi experienţele şi rezultatele pacienţilor din România şi pentru a spori eficienţa operaţiunilor lor şi de aceea era esenţial să alegem un sediu care să fie accesibil şi foarte conectat la oraş”, declară Marian Isac, Country Manager la Zimmer Biomet Romania.

Zimmer Biomet Holdings a fost ȋnfiinţată ȋn 1927, ȋn Indiana, SUA, are birouri ȋn 31 de ţări şi desfăşoară operaţiuni ȋn peste 100. La nivel global, grupul are 17.000 de angajaţi, iar ȋn Europa, 5.000.

Compania este prezentă pe piaţa locală din 2005, prin intermediul partenerilor distribuitori de echipamente. Odată cu trecerea la reprezentare directă, Zimmer Biomet vrea să extindă portofoliul de produse şi să introducă în România o serie de tehnologii digitale şi robotice integrate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici