COMENTARIU Lelia Munteanu: Ce-a făcut von der Vestul trei ore în România

„Doamna Ursula" (cum gingaş o alintase premierul) s-a plimbat trei ore prin Bucureşti, cu sacoşa de rafie burduşită cu bani de la UE. (Cam asta trebuie să fi înţeles că s-a întâmplat astăzi şefimea liberală adunată sâmbătă la Romexpo, în miros de mititei şi Pi de la Givenchy).

1635 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Ce-a făcut von der Vestul trei ore în România

COMENTARIU Lelia Munteanu: Ce-a făcut von der Vestul trei ore în România

Au însoţit-o Klaus Magnus şi Florinel Fantastic Wow, după ce s-au asigurat că jurnaliştii care puteau formula o ]ntrebare au fost puşi pe mute.

The fucking problem e ce ne facem cu atâta amar de bani (primele 3,8 de  miliarde pică în noiembrie, taman când va trebui să stingem lumina şi să debranşăm caloriferele). Cine ne ajută să-i absorbim (în afara roiurilor de consultanţi)?

Grangurii sunt ocupaţi să-şi dea ghionturi de la guvernare. Cel mai proaspăt guvern Iohannis se mai ţine în pe-sze-de.

Ca să nu cădem într-o depresie agitată, Cîţu ne superspune: „Eu pot garanta că Guvernul va implementa toate reformele asumate, pentru ca România să atragă toţi banii prin PNRR".

Cum să nu-l credem, când în aprilie ne-a mai garantat un eşec: „până la 1 iunie imunizarea a 5 milioane de persoane, până la 1 august imunizarea a 10 milioane de persoane".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici