COMENTARIU Lelia Munteanu: Cele două probleme grele cu care se confruntă SUA

@realDonaldTrump mulţumeşte preşedintelui Trump!

2390 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cele două probleme grele cu care se confruntă SUA

COMENTARIU Lelia Munteanu: Cele două probleme grele cu care se confruntă SUA

Preşedintele Trump s-a trezit tot cu noaptea-n cap. La 7.28 (ora Washingtonului) se răţoia la presa "mincioasă" şi promitea: "Vom câştiga în stil mare!". Cine va câştiga? El şi electoratul său / suprematiştii albi şi credincioşii Bisericii Evanghelice? Liderul de la Casa Albă nu pricepe nimic. Sau doreşte sincer să împingă ţara în război civil.  
 
Ieri, @realDonaldTrump îşi mulţumea sieşi: "D.C. n-a avut probleme seara trecută. Multe arestări. Treabă bună făcută de toţi. Forţă copleşitoare. Dominare. La fel, Minneapolis a fost grozav (mulţumesc, preşedinte Trump!)".
 
Psihiatrii posedă material de lucru arhisuficient.
 
Numai cine nu vrea nu pricepe că, astăzi, America are două probleme grele: 1) protestele, care pot degenera oricând (scoaterea Armatei în stradă e cea mai periculoasă dintre idei) sau pot fi împinse politic în orice direcţie şi 2) faptul că, în vremuri de mânie publică, pe fondul unui conflict rasial cronicizat, în funcţia de preşedinte al Statelor Unite se află cel care îşi zice "geniu stabil".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici