COMENTARIU Lelia Munteanu: Cu Cîţu în cârcă, spre noi victorii

După ce a cerut un armistiţiu înainte de a intra în luptă, iar apoi a anunţat că îşi va juca şansa în Parlament ca la păcănele, bravul general Ciucă şi-a depus mandatul.

4907 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Cu Cîţu în cârcă, spre noi victorii

COMENTARIU Lelia Munteanu: Cu Cîţu în cârcă, spre noi victorii

Pişichereşte, vrea mandatul înapoi, acum că vocea Stăpânului - aflat la Glasgow, la o şedinţă de shutting cu liderii lumii - a dat undă verde alianţelor.

Mă uit cu întristare cum îşi dă singur şuturi în tur acest personaj care a fost Şeful Statului Major şi se jura că nu-şi doreşte nimic mai mult decât să mănânce în glorie pensia patriei recunoscătoare.

Cu Câţu în cârcă, rezervistul leagă cu greu două vorbe şi când, transpirând sub mască, reuşeşte să le înoade, i se dezleagă la noi ordine.

Am greşit grav compătimindu-l că e târât într-o uriaşă golăneală politică. De fapt, asta îşi doreşte cu ardoare. Nici o umilinţă nu e prea mare, dacă la capătul ei, în 2024, speri să-ţi cânte imnul la Cotroceni. Pe urmă, regulile golfului se învaţă repede.

L-aş deranja din combinatorica politicianistă, dacă aş îndrăzni să-l informez că moralul românilor e la pământ şi că, în teatrul de operaţii al covidului, azi au mai murit 591 de combatanţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici