COMENTARIU Lelia Munteanu. Un guvern de comândare

3196 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu. Un guvern de comândare

COMENTARIU Lelia Munteanu. Un guvern de comândare

Ce va avea de făcut guvernul civilului Ciuca (foto), general în retragere?

În România de astăzi, să comânde. Nu să comande, ci să comânde. (A comânda înseamnă a te ocupa de ceremoniile de înmormântare). Ajutat de scriitorul de necroloage al Preşedintelui (cel care i-a scris textul de marţi cu „inimi de români care au încetat să mai bată").

Peste ţara asta ghinionistă se va aşterne o tăcere lugubră.

Bine măcar că politrucii noştri, care au atins sublimul neroziei, care şi-au înfipt steagurile de partid pe Everestul cinismului, nu vor mai da din clanţe şi vor lua poziţie de drepţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici