COMENTARIU Lelia Munteanu: Vlad Voiculescu - Oscar pentru evacuare

2524 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Vlad Voiculescu - Oscar pentru evacuare

Vlad Voiculescu

A intrat în ministerul Sănătăţii ca pe un platou de filmare. N-ar fi scăpat, după „Colectiv”, un nou documentar artistic care să înceapă cu co - „Covid”.
 
A fost corect de la bun început: şi-a delegat responsabilităţile.
 
Cârcotaşii l-au acuzat că n-ar avea studii. Dar în ţara cu cei mai mulţi doctori din lume, studiile sunt ultimul criteriu ca să ocupi o funcţie publică, oricât de înaltă.  
 
Răuvoitorii i-au cerut măcar empatie. Nu înţeleg neologismul. 
 
Azi-noapte, când se evacua Foişorul, Vlad Voiculescu făcea ce trebuie: îşi schimba poza de profil de pe Facebook şi evalua - în termeni de decupaj cinematografic - secvenţele cu bolnavii aruncaţi în stradă.  
 
Adevărul e că au fost secvenţe antologice. Intuiesc de pe acum cel puţin o tăietură de montaj: oameni cu drene şi branule smulşi de pe tărgi ca să fie înghesuiţi în portbagaje şi ministrul privind cu îngândurată întristare de sus, din foişorul său ministerial, la spectacolul grotesc al acestei ţări patetice, care nu va merita niciodată tot zbuciumul său artistic.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici