COMENTARIU Sorin Avram: Daţi-i mai repede PNL-ul lui Cîţu!

Guvernul României a fost confiscat de Florin Cîţu, acesta fiind pur şi simplu Guvernul Cîţu. De capul lui, şi numai al lui, primul ministru l-a pus în funcţia de secretar de stat la Externe pe Andrei Novac. Ce îl recomandă pe acesta? Familia. Andrei Novac este ginerele preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu, care în timpul şedinţei de alegeri din cadrul PNL Constanţa a avut grijă să transmită câteva săgeţi în direcţia încă preşedintelui PNL, Ludovic Orban.

16226 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Daţi-i mai repede PNL-ul lui Cîţu!
S-a speculat că Florin Cîţu l-a demis pe senatorul PNL de Prahova Alexandru Nazare din funcţia de ministru de Finanţe pentru că filiala prahoveană a partidului nu l-ar sprijini în încercarea sa de a se cocoţa pe scaunul de şef al partidului. În urmă cu câteva zile, preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, şi-a declarat susţinerea pentru Florin Cîţu. 
 
Atenţie, ”DNA să vină să îi ia”! Premierul Florin Cîţu, cel care s-a descotorosit de Alexandru Nazare, care nu îi făcea acestuia toate poftele financiare, a anunţat o rectificare bugetară pentru a doua jumătate a lunii august. Adică, urmează ca din bugetul de stat în stat să fie alocate fonduri localităţilor şi judeţelor. ”DNA să vină să îi ia!” are datoria să ia urma banilor şi să vadă dacă aceştia vor lua calea judeţelor şi localităţilor conduse de activişti care şi-au exprimat public sprijinul pentru Florin Cîţu la alegerile din PNL, programate să aibă loc la finalul lui septembrie. 
 
Pentru binele Ţării, alegerile ar trebui devansate. Ar fi perfect dacă acestea ar avea loc până la jumătatea lunii august, astfel încât premierul să se vadă cu sacii de voturi în căruţă şi să nu mai trebuiască să împartă banii pe criterii politice. Dacă alegerile din PNL nu au loc mai repede există riscul ca funcţiile de secretar de stat în stat să ajungă la toţi ginerii, nepoatele şi amantele celor care i-au promis premierului că-l vor vota. Atenţie la plajele din Constanţa, la apele minerale din munţii Bucovinei, la pădurile harghitene, la rezervele de sare de la Cacica şi la terenurile agricole din Bărăgan, pentru că domnul Cîţu le-ar putea da pentru a obţine susţinerea nu ştiu căror filiale de partid. Cât îi este să semneze o Hotărâre de Guvern, că doar este Guvernul Lui şi nu mai e nevoie şi de alte semnături.
 
Alegerile din PNL ar trebui devansate şi pentru binele partidului, pentru că acesta s-a făcut suficient de râs şi a demonstrat ce minciună gogonată a livrat electoratului atunci când i-a promis că va face o altfel de politică, una a bunului simţ şi a orientării către problemele Ţării şi ale locuitorilor săi, şi nu una pentru hrănirea intereselor personale şi de grup. ”Festivalul democraţiei” din PNL despre care vorbea la începutul campaniei de alegeri Ludovic Orban este când ”Festivalul demagogiei”, când ”Festivalul bădărăniei”. Noroc că alegerile din Timişoara nu au fost primele, pentru că, vorba aia, ”Azi în Timişoara, mâine-n toată ţara!”, şi atunci am fi asistat la îmbrânceli, înjurături şi ridicatul poalelor în cap în toate filialele partidului pe care îl va confisca Florin Cîţu aşa cum a confiscat Guvernul României. 
 
Dar să-l confişte mai repede, pentru că după aia poate se mai potoleşte şi nu mai produce şi alte pagube. Şi poate se apucă şi el de guvernare în interesul public. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici