COMENTARIU Sorin Avram. În timp ce dumneata dormeai, domnule preşedinte Iohannis

53837 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram. În timp ce dumneata dormeai, domnule preşedinte Iohannis

Sursa foto: Mediafaxfoto

În timp ce dumneata dormeai, domnule preşedinte Klaus Iohannis, spitalele din ţară se aglomerau pentru că infectarea cu noul coronavirus, ghinion, vorba dumneavoastră, nu este o simplă răceală. Tot vorba dumneavoastră.

În timp ce dumneata dormeai, medicii de la ATI sunau prin ţară în căutare de paturi pentru pacienţii pe care nu aveu unde să-i interneze.

În timp ce dumneata dormeai, numărul de infectări creştea şi tot creştea, în ciuda faptului că ai tot dat asigurări că pandemia a fost învinsă. Unul dintre motive este acela că Guvernul Domniei Tale a ratat ţintele de vaccinare pentru că nu este credibil şi din cauza lipsei de profesionalism de care a dat dovadă.

În timp ce dumneata dormeai, Italia trimitea în România doze de anticorpi monoclonali neutralizanţi pentru SARS-CoV-2, iar Budapesta transporta pacienţi români cu avionul în Ungaria, pentru că toată vara Guvernul Domniei Tale a avut altceva de făcut decât să pregătească spitalele pentru valul 4.

În timp ce dumneata dormeai, medici epuizaţi de atâta muncă nu puteau să adoarmă din cauza oboselii acute şi a ţiuitului aparatelor şi a imaginilor cu bolnavi cu măşti de oxigen pe faţă care li se întipăriseră pe creier.

În timp ce dumneata dormeai în patul confortabil de la Palatul Cotroceni, nişte bătrâni mai puneau o pătură pe ei, pentru că nu-şi permit deocamdată să deschidă centrala pe gaz. Şi nici să pună reşoul în priză.

În timp ce dumneata dormeai, şeful Guvernului Domniei Tale desena grafice pe care să le posteze pe pagina sa de socializare şi să le explice oamenilor că o duc din ce în ce mai bine, în ciuda faptului că ei cred altceva. Pentru că #româniitrebuiesăştie.

În timp ce dumneata dormeai, poliţiştii umblau prin restaurante la vânătoare de nuntaşi care nu sunt vaccinaţi, pentru a-i amenda, lucru pe care nu l-au făcut cu ocazia congresului pe care l-ai comandat şi la care nu au fost 200 de oameni, ca la o nuntă, ci nu mai puţin de 5.000. 

În timp ce dumneata dormeai, premierul Ungariei şi cel al Poloniei, preşedintele Franţei şi fostul cancelar al Germaniei, şi preşedintele Statelor Unite şi premierul Marii Britanii puneau lumea la cale.

În timp ce dumneata dormeai, miniştrii de Finanţe din ţările al căror PNRR fuse aprobat făceau primele plăţi.

În timp ce dumneata dormeai, domnule preşedinte Klaus Iohannis, Pământul continua să se învârtă, iar anotimpurile să se schimbe. Dacă, în curând, veţi auzi prin somn voci cântând ”Sculaţi gazde, nu dormiţi/ Vremea e să vă treziţi”, să nu vă speriaţi, domnule preşedinte, pentru că nu are nimeni ceva cu dumneavoastră. Pur şi simplu înseamnă că a venit iarna şi se umblă cu colinda, şi nu trebuie decât să ieşiţi la uşă cu nişte mere şi cu câteva nuci pe care să le oferiţi copiilor, după care veţi putea merge la somn din nou. Noapte bună, domnule preşedinte, oriunde v-aţi afla: la Palatul Cotroceni, într-un hotel de lux din Bruxelles sau într-una din numeroasele dumneavoastră locuinţe proprietate personală. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici