COMENTARIU Sorin Avram: Klaus Iohannis merită un monument: Monumentul leneşului cunoscut

România îi dă lui Klaus Iohannis un salariu îndestulător, gărzi de corp, masă şi casă. Şi nu orice fel de casă, ci ditamai Palatul Cotroceni, la care nici nu visa profesorul de fizică de la Sibiu.

29162 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Klaus Iohannis merită un monument: Monumentul leneşului cunoscut

COMENTARIU Sorin Avram: Klaus Iohannis merită un monument: Monumentul leneşului cunoscut

România îi mai dă domnului Iohannis coloane oficiale cu care să meargă săptămânal la Sibiu, excursii gratuite în străinătate şi posibilitatea de a-şi prezenta colecţia de papioane pe toate posturile de televiziune.

România i-a mai dat domnului preşedinte câte voturi şi-a dorit pentru a avea Guvernul Său şi Parlamentul Său. 

România este o ţară membră NATO care are un parteneriat strategic cu SUA, iar NATO şi SUA se confruntă cu grave probleme după ce Afganistanul a fost abandonat, lucru care le-a permis talibanilor să pună mâna plină de sânge pe ţară.

Cu toate acestea, papionatul nostru  preşedinte, care şi-a etalat fudulia la revenirea soldaţilor români din Afganistan şi la Ziua Marinei, nu pare impresionat de criza umanitară din Afganistan şi de situaţia de criză de la nivel planetar. De aceea, şeful CSAT, Klaus Iohannis, a programat o şedinţă a acestui important organism de-abia pe 25 august!

Talibanilor le-a luat 7 zile să pună mâna pe o ţară, iar preşedintelui României îi ia două zile să anunţe că peste alte 8 zile va avea loc o şedinţă în care se va discuta despre criza afgană şi despre implicaţiile asupra ţării care-l plăteşte cu vârf şi îndesat ca să o conducă. Dar nu pe ultimul drum.

Noroc că nu dau ruşii peste noi, pentru că până s-ar gândi domnul Iohannis sa ia vreo măsură, deja am şti toţi ruseşte la nivel de începător. Asta, dacă domnia sa nu ar da bir cu fugiţii, aşa cum a făcut-o preşedintele Afganistanului. 

Klaus Iohannis este un monument de indiferenţă şi de lene, care şi-ar fi pierdut serviciul de mult  dacă ar fi lucrat la orice firmă privată, cât de mică ar fi aceasta. Numai că la stat se poate. Mai ales că este vorba despre stat în stat. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici