COMENTARIU Sorin Avram | Ministrul Mihăilă vaccinează, preşedintele Iohannis meditează

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, s-a implicat adânc în campania de vaccinare, şi nu doar cu vorba, ci şi cu fapta.

1084 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram | Ministrul Mihăilă vaccinează, preşedintele Iohannis meditează

COMENTARIU Sorin Avram | Ministrul Mihăilă vaccinează, preşedintele Iohannis meditează

Doamna Mihăilă a bătut drumul până în localitatea bihoreană Oşorhei, s-a echipat regulamentar, a pus mâna pe seringă şi l-a înţepat pe un tânăr, care la finalul operaţiunii de vaccinare i-a mulţumit. Şi ministrul i-a mulţumit tânărului. N-a avut parte de mulţumiri şi asistenta care i-a pregătit seringa doamnei ministru, care nu şi-o putea umple singură fiindcă trebuia să fie concentrată la maxim pentru a putea efectua cu succes dificila operaţiune de înţepare a braţului tânărului.

Nu doar Ioana Mihăilă a ieşit din bula de la minister şi din cea de pe Facebook pentru a se mişca cu talent prin România reală, ci şi ministrul Tineretului şi Sporturilor, Eduard Novak: “După atâtea luni de pregătire şi muncă de birou, sâmbătă şi duminică voi participa la prima mea competiţie de ciclism din acest an - Turul Municipiului Deva. Mă veţi vedea din nou fără mască, pentru că sportul în aer liber are această derogare specială. Sfârşitul de săptămână se anunţă plin de emoţii, asta este sigur”.

În cadrul operaţiunii de umanizare a conducerii de partide şi de stat urmează să-i vedem pe ministrul Agriculturii arând cu tractorul, pe ministrul Transporturilor turnând asfalt pe un drum comunal, pe ministrul Mediului culegând gunoaiele de pe marginea unui râu şi pe ministrul Muncii prestând ore în folosul comunităţii cot la cot cu părinţii unor copii care au abandonat şcoala după numai două clase.

În fine, după ce toţi miniştrii vor fi demonstrat că sunt nimeriţi pentru funcţiile pe care le ocupă, că sunt implicaţi şi că sunt cât se poate de pământeni îşi va face intrarea în scenă preşedintele României, Klaus Iohannis, care, în amintirea meditaţiilor de altă dată, va face ore remediale la fizică la o şcoală din Mărginimea Sibiului. Gratuit de astă dată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici