COMENTARIU Sorin Avram: PSD, condus de Ciolacu pe ultimul drum

11441 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: PSD, condus de Ciolacu pe ultimul drum

COMENTARIU Sorin Avram: PSD, condus de Ciolacu pe ultimul drum

După Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, Marcel Ciolacu continuă cu succes operaţiunea de distrugere a Partidului Social Democrat.
 
Domnul Dragnea a luat Guvernul şi Parlamentul României pe persoană fizică, stârnind mânia opiniei publice. Punctul culminant a fost atins atunci când i-a forţat pe supuşii săi din PSD să modifice Legile Justiţiei, noaptea, ca hoţii, provocând astfel un val de furie populară împotriva sa şi a propriului partid cum România postdecembristă nu mai cunoscuse în alte cazuri.
 
Apoi, doamna Dăncilă nu a reuşit să menţină partidul la guvernare şi nu s-a lăsat până când nu a candidat la funcţia de preşedinte al României, cu toate că ar fi trebuit să ştie că asta însemna un dezastru pentru partid. Antipatia pe care Viorica Dăncilă reuşise să o acumuleze prin acţiunile şi declaraţiile sale ca premier i-a facilitat preşedintelui PNL, Klaus Iohannis, o victorie zdrobitoare şi a pus PSD-ul într-o lumină total nefavorabilă. 
 
Noul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, s-a trezit că vrea să dea jos Guvernul cu doar câteva zile înainte de începerea noului an şcolar, care va fi una problematică şi care frământă milioane de români, şi în plină campanie electorală pentru alegerile locale. Indiferent de rezultatul votului la moţiunea de cenzură PSD va pierde. Dacă moţiunea va pica, atunci PSD va fi văzut ca un partid care nu este în stare de nimic în afară de datul din gură şi de scrisul pe reţelele de socializare. Dacă moţiunea va trece, atunci va urma un haos politic şi administrativ de care va fi acuzat, exclusiv, PSD-ul. Un PSD căruia oricum Klaus Iohannis nu-i va încredinţa guvernarea, după cum preşedintele a spus-o în nenumărate rânduri. 
 
Marcel Ciolacu şi aplaudacii din anturajul său care l-au ajutat să pună mâna pe partid şi care-i încurajează toate acţiunile sunt pe punctul de a desăvârşi operaţiunea de distrugere a Partidului Social Democrat. Dacă domnul Ciolacu o face inconştient sau în înţelegere cu Klaus Iohannis o ştiu doar ei şi cei din imediata lor apropiere. Dar nu asta contează, ci rezultatul. Marcel Ciolacu va rămâne în istoria politicii româneşti ca unul dintre cei care au contribuit esenţial la distrugerea partidului pe care a fost ales să-l conducă. Să-l conducă la cât mai multe victorii politice, şi nu pe ultimul drum. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici