COMENTARIU Sorin Avram: Scrisoarea preşedintelui Iohannis către soţia sa, Carmen

7474 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Sorin Avram: Scrisoarea preşedintelui Iohannis către soţia sa, Carmen

COMENTARIU Sorin Avram: Scrisoarea preşedintelui Iohannis către soţia sa, Carmen

Draga mea soţie, află despre mine că sunt bine, ceea ce-ţi doresc şi ţie. Am fost, în sfârşit, cu metroul în Bucureşti. Să ştii că acest metrou chiar există, nu cum credeam noi când stăteam împreună la Sibiu că este doar o invenţie de presă a miticilor, pentru a se da mari în faţa restului ţării. 
 
Guvernul Meu mi-a făcut o surpriză şi m-a plimbat cu Metroul Meu. Stai liniştită, pentru că am purtat mască şi am respectat distanţarea fizică, dat fiind faptul că în metrou eram numai eu şi câţiva dintre oamenii mei. Apropo, nu uita să dezinfectezi mâinile, să stai cu masca pe faţă la şcoală şi să păstrezi distanţa faţă de elevi, dar şi faţă de profesorii din cancelarie, pentru că oricum niciunul nu este de nasul tău. 
Mi-a plăcut cu Metroul Meu foarte mult. Păcat că până la finele mandatului meu nu se va mai construi nicio staţie, aşa că nu voi mai avea ocazia să mă plimb cu metroul. Dar poate că dă Domnul şi iese Candidatul Meu la Primăria Capitalei şi va inaugura o staţie de tramvai.  Ştii că nu am fost niciodată cu tramvaiul şi aş fi interesat să am o asemenea experienţă. 
 
A fost frumoasă, dar şi obositoare ziua de astăzi. Să ştii că nu e uşor să ieşi din Palat, să urci în limuzina prezidenţială, să-ţi sune sirenele în cap până la gura de metrou, să cobori în pământ, să mergi cu viteză prin tunel, să stai nemişcat pentru ca toţi membrii Guvernului Tău să-ţi culeagă scamele de pe haină, să urci la suprafaţă şi să te întorci la Palat în urletul sirenelor coloanei oficiale. Unde-i liniştea de altă dată de la noi, de la Sibiu, draga mea soţie? 
 
Acum mă pregătesc să mă uit la un film făcut în ţara partenerului nostru strategic, după care mă voi băga în pat. Mâine am o zi grea. Trebuie să organizez o conferinţă de presă în care să-l apăr pe Candidatul Meu la Primăria Capitalei de atacurile mârşave ale Pe-Se-De, să înfierez cu mânie liberală Pe-Se-De pentru dezastrul lăsat în economie şi să demolez Pe-Se-De, care este unicul vinovat pentru creşterea alarmantă a numărului de infectări cu noul coronavirus. Şi, normal, draga mea soţie, nu voi uita să le spun tuturor românilor, aşa cum ţi-am spus şi ţie, să poarte masca pe faţă în spaţiile închise, să-şi dezinfecteze frecvent mâinile şi să respecte distanţarea fizică. 
 
Abia aştept să vină sfârşitul de săptămână, să mă urc în Limuzina Mea şi să vin cu Coloana Mea Oficială la Sibiu, Sibiul Meu, pentru o binemeritată relaxare. 
 
Cu drag, al tău soţ iubitor, preşedintele României, Klaus Iohannis  
 
P.S. Să nu pregăteşti nimic, pentru că aduc eu ceva special preparat de Bucătarul Meu.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici