Ion Cristoiu: Până pe 25 septembrie nu se va mai depune o altă moţiune la congresul PNL. Florin Cîţu va fi sigur preşedinte

  • Ion Cristoiu: Stelian Ion continuă ofensiva împotriva lui Iohannis, cerând ca CSM să se pronunţe cu numirea şefului la DIICOT. Din punctul acesta de vedere, eu i-aş da şi locul întâi pentru că normal aşa ar trebui să fie, să nu depindă de preşedinte şeful DIICOT. Şeful DIICOT să depindă de CSM. Probabil că, după 25 septembrie, o să-l dea afară.
  • Ion Cristoiu: După 25 septembrie, multe lucruri se vor schimba pentru că vom avea un partid, un PNL care are deja preşedintele, nu mai există bătălie internă, şi cu sprijinul preşedintelui, care sigur va fi Florin Cîţu, va mai putea să opereze. Va fi remaniere.
  • Ion Cristoiu: Joe Biden nu avea ce face deoarece exista un acord. În asemenea împrejurări, ca om politic, este foarte greu să rezişti presiunii emoţiei publice. Şi a reuşit. Altfel, o lungea, ieşea şi mai rău. Au tăiat coada pisicii şi gata s-a rezolvat. Chiar a fost un tip curajos.
8828 afișări
Imaginea articolului Ion Cristoiu: Până pe 25 septembrie nu se va mai depune o altă moţiune la congresul PNL. Florin Cîţu va fi sigur preşedinte

Ion Cristoiu: Până pe 25 septembrie nu se va mai depune o altă moţiune la congresul PNL. Florin Cîţu va fi sigur preşedinte

Publicistul Ion Cristoiu afirmă că până la congresul PNL din 25 septembrie nu va mai apărea un alt candidat la şefia PNL, nu se va retrage nimeni, Florin Cîţu şi Ludovic Orban rămânând singurii care îşi vor disputa conducerea partidului.

Ion Cristoiu mai spune că Florin Cîţu va câştiga funcţia de preşedinte al PNL, avertizând că după 25 septembrie se vor schimba multe lucruri, neexcluzând chiar o remaniere guvernamentală, în urma căreia Stelian Ion ar putea să-şi piardă postul de ministru al Justiţiei.

De asemenea, Ion Cristoiu atrage atenţia că după congresul PNL urmează cel al USRPLUS, din 3 octombrie, care se va lăsa cu răni, chiar dacă bătălia internă nu a devenit publică, aşa cum se întâmplă în cazul PNL.

Profeţia lui Cristoiu

„Până pe 25 septembrie nu se va mai depune o altă moţiune la congresul PNL. Nu se retrage nimeni. Vor rămâne doar Florin Cîţu şi Ludovic Orban. Şi aşteptăm numărul de semnături pe fiecare moţiune”, a afirmat publicistul vineri seara la emisiunea Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Topul săptămânii

În Topul Săptămânii, realizat de publicistul Ion Cristoiu, locul 5 este ocupat de dr.ing. Gheorghe Vaida, specialist în zootehnie, iar locul 1 de preşedintele SUA, Joe Biden.

Locul 5 - Dr. ing. Gheorghe Vaida, inspector de spacialitate la ASAS

„Este autorul unei cărţi despre zootehnia românească, pe care am citit-o, zootehnia de azi. Este consilierul preşedintelui ASAS. Valeriu Tabără. Am înregistrat un interviu pe care îl vom difuza sâmbătă, de la ora 20.00. Principala concluzie a acestui interviu este că şi în zootehnie este un dezastru, importăm totul... Stăm foarte prost. Importăm foarte mult din Ungaria. 93% din crescătorii de vite au o vacă sau două şi numai 1% au ferme. Afganii au mai mulţi”.

Locul 4 - Stelian Ion, ministrul Justiţiei

„Continuă ofensiva împotriva lui Iohannis, cerând ca CSM să se pronunţe cu numirea şefului la DIICOT. Din punctul acesta de vedere, eu i-aş da şi locul întâi pentru că normal aşa ar trebui să fie, să nu depindă de preşedinte şeful DIICOT. Şeful DIICOT să depindă de CSM. Probabil că după 25 septembrie o să-l dea afară. După 25 septembrie multe lucruri se vor schimba pentru că vom avea un partid, un PNL care are deja preşedintele, nu mai există bătălie internă, şi cu sprijinul preşedintelui, care sigur va fi Florin Cîţu, va mai putea să opereze. Va fi remaniere. Vor simţi şi ei nevoia, nu ai cum, trebuie să facă ceva, să schimbi paturile... Da, staţi puţin că vine bătălia la ei, la USRPLUS, pe 3 octombrie, care şi asta se va lăsa cu răni. Ea nu e publică, dar şi acolo...”

Locul 3 - Dacian Cioloş, copreşedinte USRPLUS

„Era foarte supărat pentru dosarul premierului şi corect, teoretic, pentru că electoratul USRPLUS nu trebuie să fie de acord cu asemenea comportamente ale premierului. A zis şi el săracu la şedinţa coaliţiei, în şoaptă, dar ce părere aveţi... Şi mai ziceaţi de talibani. Ca şi Cioloş, talibanii vor da de vilişoare, miliardari. Aşa erau şi comuniştii când au venit în 1945-46, erau... apoi, încetul cu încetul, s-au dus în vilele din Primăverii, au văzut că e bine, au început să cumperea tablourile, au văzut că e bine să ai internet, să convieţuieşti (...) Aşa şi dl. Cioloş. Ar vrea el să plece de la guvernare. Îmi plac cel mai mult argumentele oportunismului. Am pleca, dar... Când începe dar...”

Locul 2 - Dan Vîlceanu, ministrul Finanţelor

„A reuşit să fie ministru de Finanţe, culmea, atacat de tefelişti că e pesedist. Este foarte bun traseismul când eşti în Opoziţie, nu şi când ajungi la putere”.

Locul 1 - Joe Biden, preşedintele SUA

„Mi s-a părut o decizie de un mare curaj retragerea din Afganistan. Nu avea ce face deoarece exista un acord. În asemenea împrejurări, ca om politic, este foarte greu să rezişti presiunii emoţiei publice. Şi a reuşit. Altfel, o lungea, ieşea şi mai rău. Au tăiat coada pisicii şi gata s-a rezolvat. Chiar a fost un tip curajos”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici