Daily Mail: Gareth Southgate i-a furat iubita lui Russell Gibbs. Alison era vânzătoare într-un magazin de haine

  • ”Southgate mi-a furat iubita, dar eu susţin Anglia”, spune britanicul, care pare să fi lăsat în urmă momentul trist din tinereţe.
  • Alison şi Gareth s-au cunoscut pe când Southgate, tânăr fotbalist la Crystal Palace, cutreiera magazinele de haine.
  • Anglia, cu Southgate pe bancă, va înfruntă duminică seară, de la ora 22.00, Italia, în finala Euro 2020.
1988 afișări
Imaginea articolului Daily Mail: Gareth Southgate i-a furat iubita lui Russell Gibbs. Alison era vânzătoare într-un magazin de haine

Gareth Southgate

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, 50 de ani, este în faţa meciului carierei: finala Campionatului European de fotbal contra Italiei, duminică seară (ora 22.00), pe stadionul Wembley.

În frumoasa poveste a Angliei s-a intercalat un necunoscut, Russell Gibbs, implicat într-o poveste de dragoste care nu-i pică deloc bine selecţionerului englez.

Jurnaliştii publicaţiei Daily Mail au stat de vorbă cu Gibbs. Personajul în cauză nu este chiar oricine, ci chiar fostul iubit al lui Alison, actuala soţie lui Southgate. Russell nu are resentimente faţă de Alison şi nici faţă de bărbatul care, cu ani în urmă, i-a furat prietena.

Dragostea dintre Southgate şi Alison s-a înfiripat în zilele în care antrenorul juca pentru echipa Crystal Palace (1988-1995). Tânărul fotbalist s-a îndrăgostit de o vânzătoare dintr-un butic londonez.

A fost dragoste la prima vedere. Southgate a început să petreacă ore în şir probând haine doar pentru a o vedea pe fată. Problema era că Alison avea o relaţie cu Russell Gibbs, cu care era logodită. Dar Southgate, un apărător pe teren, a ieşit la atac şi a reuşit să-i câştige inima femeii, care i-a devenit între timp nevastă.

Russell Gibbs este, la rândul său, căsătorit şi va ţine cu naţionala Three Lions la finala cu Italia. Nu vrea să pună paie pe foc: "Este o poveste veche. Le urez noroc şi lui Gareth, şi lui Alison”.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici