EURO 2020: 10 bărbaţi sunt căutaţi pentru violenţă, după incidentele de la finala Anglia-Italia

  • După ce UEFA şi-a exprimat dezamăgirea pentru organizarea finalei, Poliţia metropolitană britanică a trecut la treabă.
  • Au fost arestate deja 86 de persoane, iar alţi 10 huligani sunt daţi în căutare.
  • Ancheta este doar la început, astfel că se aşteaptă şi alte măsuri din partea autorităţilor.
647 afișări
Imaginea articolului EURO 2020: 10 bărbaţi sunt căutaţi pentru violenţă, după incidentele de la finala Anglia-Italia

EURO 2020: 10 bărbaţi sunt căutaţi pentru violenţă, după incidentele de la finala Anglia-Italia

Poliţia din Londra a publicat imagini cu persoane căutate în legătură cu violenţele şi dezordinea de la finala Euro 2020 dintre Anglia şi Italia, disputată pe stadionul Wembley, pe 11 iulie.

UEFA a informat marţi că a deschis proceduri disciplinare şi a acuzat Asociaţia de Fotbal din Anglia (FA) pentru tulburările din timpul finalei Euro 2020.

Finala, pe care Italia a câştigat-o la loviturile de pedeapsă, a fost afectată de ciocnirile dintre fani şi oficiali din stadion şi din jurul acestuia.

Poliţia a cerut fanilor să nu se deplaseze la stadion, dacă nu au bilet de intrare la meci. Cu toate acestea, mai mulţi fani au încălcat indicaţiile, apoi au creat scandal.

Poliţia britanică a arestat un total de 86 de persoane în timpul şi după finala Euro 2020, cu infracţiuni variind de la infracţiuni de ordine publică la vătămări corporale. Poliţia a precizat că 19 ofiţeri au fost răniţi.

"Ancheta va continua să identifice alte persoane", a declarat poliţia metropolitană sâmbătă. „Această anchetă este în stadii incipiente şi nu am nicio îndoială că vor urma alte contestaţii şi arestări”, este mesajul autorităţilor.

Jucători de culoare din echipa Angliei au fost supuşi unui abuz rasist online, după înfrângerea din finală, comentariile rasiste determinând, de asemenea, o anchetă a poliţiei.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici