Program EURO 2020, 17 iunie: Boicotează gloriile României meciul de pe ”Arena Naţională”?

  • La Bucureşti se dispută, joi, al doilea meci de la Campionatul European, Ucraina - Macedonia de Nord.
  • Umilite la partida Austria - Macedonia de Nord, când n-au primit bilete la zona VIP, gloriile fotbalului românesc iau în calcul să absenteze acum.
  • La meciul din Grupa B dintre Belgia şi Danemarca, azi, jucătorii vor opri meciul în minutul 10, pentru a-l aplauda pe Christian Eriksen.
3364 afișări
Imaginea articolului Program EURO 2020, 17 iunie: Boicotează gloriile României meciul de pe ”Arena Naţională”?

”Arena Naţională”, la meciul Austria - Macedonia de Nord Sursafoto: Mediafaxfoto / Alexandru Dobre

Ucraina s-a pregătit în Bucureşti pentru Euro, doar o vizită la Amsterdam i-a tulburat programul. Învinsă de Olanda în prima rundă, trupa lui Andrei Şevcenko intră cu prima şansă pe ”Arena Naţională”, la cel de-al doilea meci din Grupa C.

Disputa are o miză şi pentru publicul românesc. După ce au fost exilat în diverse colţuri ale arenei la primul joc găzduit de Bucureşti la Euro, Austria - Macedonia de Nord 3-1, Hagi, Popescu, Dorinel Munteanu şi ceilalţi tricolori se gândesc să refuze invitaţiile pentru această partidă.

După reacţiile furibunde, UEFA şi FRF vor să se asigure că gloriile naţionalei vor lua loc acum în sectorul VIP, acolo unde politicienii au vizionat meciul de pe 13 iunie.

Un meci atractiv sportiv, dar şi uman, se joacă la Copenhaga. Naţionala Danemarcei primeşte vizita Belgiei, aflată în mare formă.

Meciul va fi oprit în minutul 10 (numărul de pe tricoul lui Christian Eriksen) de către jucătorii ambelor formaţii, pentru a-l aplauda pe mijlocaşul de la Inter Milano, care a suferit un stop cardiac în jocul Danemarca - Finlanda 0-1. Propunerea a venit de la belgianul Romelu Lukaku, coleg la Inter cu Eriksen.

Decarul Danemarcei va urmări jocul dintr-un spital aflat în apropierea arenei ”Parken”.

Antrenorul Kasper Hjulmand, 49 de ani, a vorbit despre situaţia la zi a lui Eriksen: ”Contactele noastre cu Eriksen sunt grozave, întreaga echipă continuă să vorbească cu el, inclusiv eu personal. Este foarte frumos pentru noi să îi vedem zâmbetul, să ştim că testele pe care le face merg bine.

Nu, Christian nu poate fi înlocuit, este imposibil să se facă acest lucru, este cel mai bun dintre toţi, este un lider, influenţează echipa cu deciziile sale, cu capacitatea sa de a controla spaţiul cu pasele. Vom încerca împreună, ca o echipă, să umplem acest gol. Suntem puternici, uniţi şi gata să luptăm”.

Meciurile de joi

Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord (ora 16.00, Bucureşti, Pro TV)

Grupa B: Danemarca - Belgia (ora 19.00, Copenhaga, Pro TV)

Grupa C: Olanda - Austria (ora 22.00, Amsterdam, Pro TV)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici