11 morţi şi cel puţin 51 de răniţi după un incendiu la o clădire de birouri din Shanxi, China

  • Un incendiu izbucnit la o clădire de birouri din provincia Shanxi, din nordul Chinei, a provocat moartea a 11 persoane şi rănirea a cel puţin 51, a anunţat joi presa de stat chineză, citată de Reuters.
  • Acesta este cel mai recent incendiu dintr-o serie de accidente mortale care au avut loc recent.
167 afișări
Imaginea articolului 11 morţi şi cel puţin 51 de răniţi după un incendiu la o clădire de birouri din Shanxi, China

Incendiul a izbucnit la ora 6:50 dimineaţa la clădirea de patru etaje Yongju Coal Industry Joint Building din Shanxi, principalul centru de producţie de cărbune din China, a raportat televiziunea de stat China Central Television.

Cauza incendiului era încă în curs de investigare.

Compania Yongju Coal Industry nu a transmis niciun răspuns către presă.

Producătorii de cărbune din China sunt deja sub observaţie pentru o serie de accidente în mine în ultimele luni, care au cântărit asupra producţiei, deoarece minele au oprit activitatea pentru inspecţii de siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici