160,000 de actori de la Hollywood vor intra în grevă. Filmările vor fi suspendate

Un sindicat care reprezintă aproximativ 160.000 de actori de la Hollywood este pregătit să intre în grevă după ce discuţiile cu marile studiouri şi serviciile de streaming au eşuat.

722 afișări
Imaginea articolului 160,000 de actori de la Hollywood vor intra în grevă. Filmările vor fi suspendate

Va fi prima dată când Hollywoodul va opri producţia de filme şi seriale din 1980, după ce o ultimă zi de negocieri de miercuri nu a produs un acord.

Fran Drescher, preşedintele sindicatului SAG-AFTRA,  a declarat într-un comunicat că ofertele conducerii studioului au fost „insultătoare şi lipsite de respect”.

„Companiile au refuzat să se implice semnificativ pe unele subiecte şi pe altele ne-au blocat complet”, a spus ea. „Până când nu vor negocia cu bună-credinţă, nu putem începe să ajungem la un acord”.

Sindicatul a spus că comitetul său de negociere a recomandat în unanimitate o grevă şi că consiliul său de conducere va vota această recomandare mai târziu joi dimineaţa, potrivit CNN

O conferinţă de presă pentru a anunţa rezultatele votului şi posibil începutul formal al grevei este stabilit pentru 12, ora locală,  la sediul sindicatului din Los Angeles.

Membrii de rând ai sindicatului votaseră deja cu 98% în favoarea autorizării unei greve.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici