168 de români vor fi aduşi din Israel cu o cursă aeriană care pleacă de la Braşov

O aeronavă va aduce, luni, în ţară, 168 de români care aşteaptă să plece din Israel din cauza războiului. Avionul va decola din Braşov spre Tel Aviv în jurul orei 17.15.

200 afișări
Imaginea articolului 168 de români vor fi aduşi din Israel cu o cursă aeriană care pleacă de la Braşov

168 de români vor fi aduşi din Israel cu o cursă aeriană care pleacă de la Braşov

Dan Air face luni încă o cursă pentru a aduce acasă români care fug din calea războiului din Israel.

„Dan Air este astfel singura companie din România care mai operează zboruri în Tel Aviv, după ce compania Tarom a suspendat cursele către această destinaţie. Avionul va decola spre Tel Aviv, de la Braşov, în jurul orei 17:15 şi va ateriza în ţară, la Bucureşti, pe Aeroportul Otopeni, în jurul orei 00:15. 168 de pasageri aşteaptă să ajungă în siguranţă acasă, alături de familii, după ce conflictul militar s-a amplificat în ultimele zile”, transmite compania.

„După zborul de sâmbătă, autorităţile din Israel ne-au notificat că au restricţionat accesul pentru avioanele civile din motive de siguranţă, având în vedere că atacurile cu rachete s-au intensificat. Imediat după ce s-a ridicat această restricţie, am continuat să operăm zboruri, având în vedere că încă sunt români prinşi în Israel, iar cererea de repatriere a devenit din ce în ce mai mare. Avioanele pleacă goale către Israel şi revin în ţară pline. Vreau să le mulţumesc încă o dată echipajelor pentru curajul şi implicarea de care au dat dovadă.” a spus Matt Ian David, CEO compania aeriană Dan Air.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici