176 de cadavre, recuperate în urma accidentului aviatic din Brazilia - Reuters

Echipele de salvare braziliene au recuperat 176 de cadavre dintre resturile avionului prăbuşit pe aeroportul din Sao Paolo şi din clădirile învecinate distruse, identificând victimele cu ajutorul bijuteriilor sau amprentelor dentare, relatează Reuters.

2 afișări
Imaginea articolului 176 de cadavre, recuperate în urma accidentului aviatic din Brazilia - Reuters

176 de cadavre, recuperate în urma accidentului aviatic din Brazilia - Reuters

Aparatul Airbus A320 avea la bord 186 de pasageri şi membri ai echipajului în momentul aterizării pe pista udă a aeroportului din Congonhas, lovindu-se de o benzinărie şi de un depozit.

Membrii echipelor de salvare, cu faţa acoperită de măşti, depozitau cadavrele în vehicule frigorifice, care urmau să asigure transportarea lor la morgă.

Acest al doilea accident grav produs în Brazilia în decurs de mai puţin de un an a generat critici aspre cu privire la siguranţa transportului aviatic, situând Guvernul în defensivă.

"Am aflat noaptea trecută însă nimănui nu i-a venit să creadă", a declarat Daniel Silveira, al cărui cumnat se afla la bordul avionului.

Trei persoane grav rănite au fost transportate la spital, unde însă au decedat, ridicând numărul de victime la 179.

Cinci angajaţi ai instituţiei al cărei sediu a fost lovit de aparat sunt daţi dispăruţi, iar alţi 11 au fost spitalizaţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici