31 de bebeluşi prematuri au fost evacuaţi din spitalul Al Shifa

Echipajele de ambulanţă ale Semilunii Roşii palestiniene au evacuat duminică 31 de bebeluşi prematuri de la spitalul Shifa, potrivit Reuters.

112 afișări
Imaginea articolului 31 de bebeluşi prematuri au fost evacuaţi din spitalul Al Shifa

31 de bebeluşi prematuri au fost evacuaţi din spitalul Al Shifa

Cei 31 de bebeluşi prematuri de la spitalul Shifa au fost evacuaţi de echipajele de ambulanţă ale Semilunii Roşii palestiniene în coordonare cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi cu Biroul Naţiunilor Unite pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare, a anunţat grupul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Bebeluşii au fost transferaţi în sudul Fâşiei Gaza „pentru a pregăti transferul lor la Spitalul Emirates din Rafah”, a adăugat grupul.

Mai târziu, Ashraf Al-Qidra, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii din Gaza controlată de Hamas, a declarat într-o conferinţă de presă că bebeluşii au fost mutaţi la Spitalul Tal Alsultan din Rafah şi că vor fi trimişi luni la spitale egiptene împreună cu familiile lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici