6 morţi şi peste 300 de răniţi în China, într-o explozie la o uzină - FOTO

Cel puţin şase persoane au murit şi peste 300 au fost rănite, miercuri, în explozia unei canalizări în estul Chinei, a anunţat presa oficială. Explozia s-a produs în jurul orei 02.00 GMT (05.00 ora României), în oraşul Nankin, capitala provinciei Jiangsu, a anunţat China National Radio pe site-ul său de Internet.

18 afișări
Imaginea articolului 6 morţi şi peste 300 de răniţi în China, într-o explozie la o uzină - FOTO

6 morţi şi peste 300 de răniţi în China, într-o explozie la o uzină (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Deflagraţia a fost provocată de fisurarea unei canalizări prin care era transportată etilenă.

Agenţia oficială China Nouă a anunţat că jurnaliştii au văzut şase persoane declarate moarte la spital.

Peste 300 de persoane au fost, de asemenea, rănite, dintre care 52 sunt în stare gravă, potrivit China News Service.

"Sunt zeci de răniţi în instituţia noastră. Starea lor este gravă, majoritatea au suferit arsuri", a declarat un medic de la spitalul Zhongda.

Anterior, presa oficială anunţase că aproximativ 100 de persoane au fost rănite, miercuri, într-o explozie puternică produsă la o uzină de mase plastice din estul Chinei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici