600 de companii şi-au redus activitatea în Rusia

Peste 600 de companii au ales să îşi întrerupă sau să îşi reducă activitatea în Rusia în urma invaziei Ucrainei din februarie, potrivit unor cercetători americani citaţi de BBC.

286 afișări
Imaginea articolului 600 de companii şi-au redus activitatea în Rusia

600 de companii şi-au redus activitatea în Rusia

Echipa de la Universitatea Yale a urmărit răspunsurile a peste 1.000 de mari companii şi spune că, în ciuda numeroaselor retrageri, o serie de firme occidentale îşi continuă activitatea în mod normal.

În lista lor, actualizată frecvent, ei au acordat "note" fiecărei companii în funcţie de cât de mult şi-a redus activitatea.

Firme - de la Heineken la Netflix - au primit nota 10 pentru că au oprit angajamentele din Rusia.

Pe de altă parte, companii precum Emirates Airlines şi JD.com au primit cea mai mică notă pentru că au continuat "business as usual".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici