Cea de-a doua dezbatere Trump-Biden a fost anulată. Donald Trump îşi reia campania electorală şi se vede cu susţinătorii

  • Preşedintele Donald Trump îşi va relua campania electorală începând de sâmbătă.
  • Donald Trump a refuzat să participe la dezbaterea de pe 15 octombrie, atâta vreme cât ea se ţine online.
  • Însă, dezbaterea finală, de pe 22 octombrie, va avea loc.
  • Vineri seara, Trump a apărut la Fox News, declarând că a fost din nou testat pentru COVID-19, dar nu a menţionat şi care a fost rezultatul testului. ”Mă simt foarte bine şi sănătos”, a declarat Trump.
1730 afișări
Imaginea articolului Cea de-a doua dezbatere Trump-Biden a fost anulată. Donald Trump îşi reia campania electorală şi se vede cu susţinătorii

Preşedintele Donald Trump îşi va relua campania electorală începând de sâmbătă. Cu toate acestea, a doua dezbatere cu oponentul său, Joe Biden, a fost anulată pentru că Trump a refuzat să participe.

Donald Trump se va adresa electoratului său sâmbătă, de la balconul Casei Albe, şi va oferi declaraţii pe tema justiţiei. Un apropiat al administraţiei Trump a declarat că sunt aşteptaţi sute de susţinători şi pentru toţi masca este obligatorie. Ulterior, preşedintele Americii va vizita Florida, în decursul zilei de luni.

Acestea vor fi primele înfăţişări ale lui Trump, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, pe 2 octombrie. Până acum, încă nu se ştie dacă întrevederile cu susţinătorii vor fi organizate în aer liber.

În timp ce Trump se pregătea să reia campania, administraţia sa discuta contextul în care dezbaterea din Trump şi Biden, de pe 15 octombrie, ar putea avea loc. Însă, între timp, a fost anulată pentru că Donald Trump a refuzat să participe atâta timp cât se va ţine online.

Cu toate acestea, dezbaterea finală, programată pe 22 octombrie, va avea loc.

În timp ce la nivel admnistrativ se discută campania electorală, principala întrebare este dacă Trump mai este sau nu contagios, după ce a petrecut 3 nopţi în spital.

Vineri seara, Trump a apărut la Fox News, declarând că a fost din nou testat pentru COVID-19, dar nu a menţionat şi care a fost rezultatul testului. ”Mă simt foarte bine şi sănătos”, a declarat Trump.

Biden a criticat aspru decizia lui Trump de a-şi relua campania şi de a se întâlni cu susţinătorii: ”Mult noroc. Eu nu m-aş întâlni cu tine fără mască şi dacă nu menţii distanţa socială”. În tot acest timp, Biden şi-a continuat campania electorală şi recent a vizitat Las Vegas. În mod evident, principalele atacuri la adresa lui Trump au plecat de la gestionarea pandemiei de coronavirus şi atitudinea preşedintelui de când a fost diagnosticat cu COVID-19. ”Felul în care Trump a gestionat propria îmbolnăvire, nu a purtat mască, nu s-a izolat şi a continuat să se vadă cu staff-ul său, spune foarte multe despre cum a ales să se comporte cu poporul în vreme de criză”, a declarat Biden.

Administraţia lui Trump s-a confruntat cu un val puternic de critici încă de la începutul pandemiei, din cauza lipsei unei strategii în ceea ce priveşte gestionarea crizei. Totodată, nerespectarea măsurilor de protecţie în interiorul Casei Albe şi mesajele contradictorii şi vagi cu privire la starea preşedintelui au ridicat şi mai multe suspiciuni şi furie.

Purtătoarea de cuvânt a lui Trump, Kayleigh McEnany, a spus că preşedintele este pregătit să se vadă cu susţinătorii săi. ”Vom face o multitudine de teste înainte, ca să ne asigurăm ca preşedintele nu va transmite virusul”, a adăugat McEnany. McEnany este şi ea printre cei declaraţi pozitiv pentru COVID-19, din staff-ul lui Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici