"A fost un iad". Un pasager a descris momentele după ce avionul a luat foc. Fost pilot, despre evacuare: "Tocmai am asistat la un miracol"

Un avion al companiei Japan Airlines care transporta pasageri a luat foc pe o pistă de pe aeroportul Haneda din Tokyo după ce s-a ciocnit cu un avion al gărzii de coastă. Minutele de după incident au fost critice, iar acţiunile echipajului şi echipelor de salvare au dus la evacuarea tuturor pasagerilor într-un timp record.

1544 afișări
Imaginea articolului "A fost un iad". Un pasager a descris momentele după ce avionul a luat foc. Fost pilot, despre evacuare: "Tocmai am asistat la un miracol"

"A fost un iad". Un pasager a descris momentele după ce avionul a luat foc. Fost pilot, despre evacuare: "Tocmai am asistat la un miracol"

Toţi cei 367 de pasageri şi 12 membri ai echipajului care se aflau la bordul zborului au fost evacuaţi, a anunţat Japan Airlines.

Suedezul Anton Deibe, în vârstă de 17 ani, care era pasager în avionul Japan Airlines, a descris ce s-a întâmplat.

"Întreaga cabină s-a umplut de fum în câteva minute", a declarat el pentru ziarul suedez Aftonbladet.

"Ne-am aruncat pe podea. Apoi s-au deschis uşile de urgenţă şi ne-am aruncat spre ele. Fumul din cabină a usturat ca naiba. A fost un iad. Habar nu aveam unde mergem, aşa că am fugit pe câmp. A fost un haos".

"Tocmai am asistat la un miracol", a declarat un fost pilot comercial pentru Sky News.

"Modul în care au reuşit să scoată toţi acei pasageri din avion este aproape de necrezut", spune Roger Whitefield.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici