VIDEO  A intrat cu SUV-ul într-un bar în timpul unui podcast

Un podcast a surprins momentul terifiant când un SUV a intrat în geamul cafenelei din Houston în care se filma, în timp ce un oaspete era intervievat.

126 afișări
Imaginea articolului A intrat cu SUV-ul într-un bar în timpul unui podcast

Poliţia a declarat că nimeni nu a fost rănit în accident. Cu câteva clipe înainte ca maşina să se izbească de geam, podcasterul Nathan Reeves spusese: „E atât de linişte aici”.

Videoclipul îl arată pe Reeves plecând după impactul care a spart geamurile. „La început a fost un şoc, apoi a crescut adrenalina”, a spus tânărul de 20 de ani. Reeves îl intervieva pe Alexsey Reyes, un fotograf din Houston în vârstă de 22 de ani, pentru cel de-al cincilea episod al canalului său de YouTube Romeo din noiembrie.

Femeia care conducea SUV-ul care transporta doi pasageri. A trecut pe roşu, apoi a lovit un Ford Escape, înainte de a se prăbuşi în barul în care se aflau câteva persoane, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Houston, John Cannon.

Episodul de podcast care arată incidentul a fost încărcat pe canalul de YouTube al lui Reeves şi a atins zeci de mii de vizualizări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici