A refuzat să servească o clientă care nu purta mască şi a primit un ”bacşiş” la care nu spera: cu banii strânşi îşi va îndeplini visul din copilărie

  • S-au strâns 60.000 de dolari
  • Tânărul vrea să folosească suma pentru a-şi îndeplini visul din copilărie
4039 afișări
Imaginea articolului A refuzat să servească o clientă care nu purta mască şi a primit un ”bacşiş” la care nu spera: cu banii strânşi îşi va îndeplini visul din copilărie

A refuzat să servească o clientă care nu purta mască şi a primit un ”bacşiş” la care nu spera: cu banii strânşi îşi va îndeplini visul din copilărie

Un tănăr angajat al Starbucks din California a trecut prin aventura vieţii sale după ce a refuzat să servească o clientă care nu purta mască.
 
Lenin Gutierrez a refuzat comanda unei tinere care nu purta mască. Revoltată de atitudinea umilului angajat, Amber Lynn Gilles l-a fotografiat pe Gutierrez şi i-a postat poza pe Facebook unde a prezentat şi întreaga întâmplare. Amber Lynn Gilles spera să primească înţelegere şi compasiune din partea prietenilor săi virtuali, însă mesajul ei s-a viralizat rapid, iar oamenii s-au solidarizat cu tânărul angajat. 
 
Un bărbat, Matt Cowan, a venit cu ideea de a strânge fonduri pentru Gutierrez, bani care să-i fie oferiţi tânărului sub formă de ”bacşiş” pentru gestul său. Deşi nu spera că va strânge mai mult de câteva sute de dolari, Cowan a reuşit să strângă nu mai puţin de 60.000 de dolari.
 
Lenin Gutierrez vrea să folosească suma pentru a-şi îndeplini visul din copilărie: vrea să devină dansator profesionist şi să îşi deschidă şi propriul studio.
 
Amber Lynn Gilles, cea de la care a plecat toată povestea, vrea la rândul său o parte din bani. Aceasta susţine că a primit ameninţări cu moartea şi îl acuză pe Matt Cowan, cel care a lansat strângerea de fonduri, de defăimare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici