ACCIDENT cu un autocar în Croaţia: Cel puţin 13 răniţi după ce autocarul a fost lovit de tren

Cel puţin 13 persoane au fost rănite, două fiind în stare gravă, în momentul în care un autocar a fost lovit de un tren, la o trecere la nivel din sudul Croaţiei, anunţă poliţia croată.

1037 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT cu un autocar în Croaţia: Cel puţin 13 răniţi după ce autocarul a fost lovit de tren

ACCIDENT cu un autocar în Croaţia: Cel puţin 13 răniţi după ce autocarul a fost lovit de tren (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul a avut loc în apropierea orăşelului Drnis, la 220 de kilometri sud-est de Zagreb.

Toate persoanele rănite în accident sunt pasageri ai autocarului, a declarat Marina Kosor, purtătoarea de cuvânt a poliţiei locale.

Răniţii au fost spitalizaţi la Sibenik, iar doi dintre ei sunt în stare critică. Trenul circula între oraşele Knin şi Sibenik.

Este posibil ca accidentul să se fi produs pentru că bariera trecerii la nivel cu calea ferată era defectă, în urma unui alt accident, produs vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici