Accident feroviar în India: Cel puţin 39 de morţi şi sute de răniţi

Cel puţin 39 de persoane au murit, iar alte sute au fost rănite după ce un tren a deraiat în sudul Indiei, anunţă autorităţile indiene, citate de BBC News online.

707 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar în India: Cel puţin 39 de morţi şi sute de răniţi

Accident feroviar în India: Cel puţin 36 de morţi şi sute de răniţi

Locomotiva şi nouă vagoane ale unui tren au deraiat în apropierea gării din Kuneru, în districtul Vizianagaram, situat în statul indian Andhra Pradesh.

Cel puţin 39 de oameni au murit, alte sute au fost răniţi, iar mulţi sunt încă blocaţi între fiarele contorsionate, a declarat directorul companiei feroviare East Coast Railway, JP Mishra.

Cauzele deraierii nu se cunosc, dar accidentele feroviare sunt frecvente în India.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici