Accident grav în Franţa: Un autobuz britanic a deraiat şi a intrat într-un stâlp de beton al unui tunel în apropiere de Roissy/ Nouă răniţi

Nouă persoane au fost rănite, două dintre acestea fiind în stare foarte gravă, în urma unui accident de transport care a implicat un autobuz britanic şi a avut loc joi dimineaţa pe autostrada A1, în apropierea suburbiei parieziene Roissy, informează BFMTV.

264 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Franţa: Un autobuz britanic a deraiat şi a intrat într-un stâlp de beton al unui tunel în apropiere de Roissy/ Nouă răniţi

Accident grav în Franţa: Un autobuz britanic a deraiat şi a intrat într-un stâlp de beton al unui tunel în apropiere de Roissy/ Nouă răniţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Două persoane sunt grav rănite, un cetăţean francez şi unul britanic au fost evacuaţi. Şapte alte persoane au fost de asemenea rănite, iar 21 alţi pasageri au fost transportaţi la un centru din suburbia pariziană Roissy.

Accidentul s-a produs cu puţin timp înaintea orei locale 9 (08:00, ora României), în apropierea comunei Roissy-en-France, din Val-d'Oise.

Autobuzul britanic care mergea pe partea dreaptă a autostrăzii spre Paris, a deraiat într-un stâlp de beton al unui tunel de pe autostrada franceză.

Cel puţin 30 de persoane au fost implicate în acest accident de transport. La faţa locului au fost trimişi 25 de pompieri.

Traficul a trei benzi de circulaţie a fost sistat, acesta fiind apoi reluat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici