Accident minier, soldat cu 11 morţi în nordul Chinei

Unsprezece mineri au murit asfixiaţi, sâmbătă, într-un accident produs într-o mină din nordul Chinei, a anunţat agenţia China Nouă.

14 afișări
Imaginea articolului Accident minier, soldat cu 11 morţi în nordul Chinei

Accident minier, soldat cu 11 morţi în nordul Chinei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Alţi doi mineri au fost răniţi, iar patru au reuşit să se salveze din mina de la Shuozhou, situată în provincia Shanxi.

China Nouă a precizat că mina se afla în curs de dezvoltare, dar nu a oferit detalii privind circumstanţele producerii accidentului. Agenţia anunţase vineri că alte zece persoane au murit în urma unei explozii produse într-o mină din sud-vestul Chinei.

Minele din China sunt considerate drept cele mai periculoase din lume. Accidentele produse anul trecut în mine chineze s-au soldat cu 3.200 de victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici