Accident mortal în Marsilia, pe cel mai mare vas de croazieră din lume

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în portul Marsiliei, după ce o barcă de salvare de pe cea mai mare navă de croazieră din lume, Harmony of the Seas, s-a desprins de cârligul de care era agăţată în timpul unui exerciţiu, informează Le Point.

20507 afișări
Imaginea articolului Accident mortal în Marsilia, pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Accident mortal în Marsilia, pe cel mai mare vas de croazieră din lume

Ambarcaţiunea a căzut în gol zece metri având cinci persoane la bord, cu toţii fiind membri ai echipajului, au precizat oficiali ai Primăriei din Marsilia.

Persoana decedată este un cetăţean filipinez, în vârstă de 42 de ani. Alţi trei răniţi sunt de asemenea de origine filipineză, iar cel de-al patrulea este indian.

Doi dintre cei răniţi sunt în stare gravă şi se află în spital, potrivit adjunctului primarului din Marsilia, Julien Ruas.

Ancheta a fost încredinţată Brigăzii de cercetare a Jandarmeriei maritime. Inspecţia muncii şi Centrul de securitate maritimă au fost de asemenea sesizate.

Investigaţiile sunt în curs pentru a stabili cum "cablul sau cârligul" s-au putut rupe şi au condus la "căderea cu brutalitate" în apă a bărcii de salvare, a relatat procurorul care anchetează acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici