Accidente în lanţ pe autostrăzile din Germania, din cauza ceţii. Bilanţ: 2 morţi şi zeci de răniţi - FOTO

Cel puţin două persoane au murit, iar numeroase altele au fost rănite după ce zeci de vehicule s-au ciocnit în lanţ, pe autostrăzi din Germania, în condiţii de ceaţă densă, informează site-ul T-online.de.

1750 afișări
Imaginea articolului Accidente în lanţ pe autostrăzile din Germania, din cauza ceţii. Bilanţ: 2 morţi şi zeci de răniţi - FOTO

Accidente în lanţ pe autostrăzile din Germania, din cauza ceţii. Bilanţ: 2 morţi şi zeci de răniţi

Două persoane au murit după ce 15 maşini s-au lovit pe Autostrada germană A1, în apropierea localităţii Wildeshausen. Alte şase persoane au fost grav rănite în accident. Serviciile de urgenţă au ajuns cu greu în zona accidentului din cauza blocării unui sens al autostrăzii şi a condiţiilor de ceaţă densă.

Accidente similare au avut loc pe Autostrada A2, în apropierea oraşului Dortmund, şi pe Autostrada A42, între localităţile Bottrop şi Oberhausen. Nouă persoane au fost rănite după ce în total 17 vehicule au fost implicate în caramboluri.

 

 

 

Alte 12 persoane au fost rănite în urma unui accident în lanţ produs pe Autostrada A23, în zona Itzehoe.

Toate accidentele au avut loc în condiţii de ceaţă densă.

 

 

 

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
germania,
accidente,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici