Accidentul aviatic din India a provocat moartea a 16 persoane din aceeaşi familie

Un emigrant indian şi-a pierdut 16 rude, care mergeau la funeraliile unui membru al familiei lor, în accidentul în care a fost implicat avionul Air India, sâmbătă, soldat cu 158 de morţi, a anunţat duminică un cotidian.

140 afișări
Imaginea articolului Accidentul aviatic din India a provocat moartea a 16 persoane din aceeaşi familie

Accidentul aviatic din India a provocat moartea a 16 persoane din aceeaşi familie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului Khaleej Times, Samir Sheikh şi-a pierdut soţia, doi copii, un unchi şi alte 12 rude în accidentul avionului Boeing 737 care se deplasa pe ruta Dubai-Mangalore.

Grupul mergea în India pentru a participa la funeraliile bunicii lui Samir Sheikh, care a decedat vineri, adaugă Khaleej Times.

Sheikh, un om de afaceri instalat în Arabia Saudită, se afla la Mumbai, unde urma să se îmbarce către Mangalore în momentul accidentului.

Venind de la Dubai, avionul Air India Express - filială a Air India - cu 160 de pasageri la bord şi şase membri ai echipajului, s-a prăbuşit sâmbătă la aterizarea în Mangalore, în sudul Indiei, provocând moartea a 158 de persoane, în timp ce opt persoane au supravieţuit, potrivit autorităţilor.

Acesta este cel mai grav accident din India din 1996, când două avioane, unul din Kazahstan şi un avion de linie saudit, au intrat în coliziune în zbor în apropiere de New Delhi, provocând în total moartea a 349 de persoane.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici