Acid în loc de apă sfinţită în timpul botezului. Fetiţa de 8 luni a fost dusă la spital

  • O fetiţă de opt luni a ajuns de urgenţă la spital, după ce, în timpul botezului, în cristelniţă se afla acid diluat în loc de apă sfinţită.
  • Micuţa era ţinută în braţe de naşul ei, care a simţit o senzaţie de arsură pe mâini.
2950 afișări
Imaginea articolului Acid în loc de apă sfinţită în timpul botezului. Fetiţa de 8 luni a fost dusă la spital

Acid în loc de apă sfinţită în timpul botezului. Fetiţa de 8 luni este în spital

Un botez era pe cale să se transforme într-o tragedie pentru o familie din provincia Messina din Italia, care urma să-şi boteze fiica de 8 luni. Fetiţa se află în braţele naşului ei şi era pe cale să primească apă purificatoare în cristelniţă de la preotul care oficia ritualul religios.

Apă a ajuns şi la mâinile bărbatului, care a simţit imediat o senzaţie de arsură, şi a înţeles că nu este apă în cristelniţă, scriu ziarele locale. 

Panica a izbucnit imediat in biserica, iar familia a fugit la spital cu copilul, care a fost salvat la Policlinica Messina. După o vizită amănunţită, medicii şi-au dat seama că situaţia nu este gravă, potrivit leggo.it .

Episodul a declanşat, evident, căutarea imediată a persoanelor responsabile. Se pare că un băieţel, însărcinat să găsească o sticlă de către preotul paroh foarte în vârstă, a găsit una în baia bisericii, dar cu doar câţiva centimetri de lichid transparent. Crezând că este apă, băieţelul a continuat să o umple fără să o golească mai întâi, înainte de ao duce la cristalniţă. Din fericire, nu au existat consecinţe pentru copil, aşa că părinţii au decis să nu depună plângere

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici