Acord post-Brexit. Ursula von der Leyen merge în Marea Britanie pentru discuţii cu Rishi Sunak

Ursula von der Leyen se va deplasa în Marea Britanie pentru discuţii cu Rishi Sunak. Şefa Comisiei Europene se îndreaptă luni spre Marea Britanie, în contextul în care se crede că acordul privind Irlanda de Nord este iminent.

1130 afișări
Imaginea articolului Acord post-Brexit. Ursula von der Leyen merge în Marea Britanie pentru discuţii cu Rishi Sunak

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va merge luni în Marea Britanie pentru discuţii cu Rishi Sunak, fiind aşteptat în curând un acord de revizuire a acordurilor post-Brexit în Irlanda de Nord.

"Astăzi, preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi prim-ministrul Regatului Unit, Rishi Sunak, au convenit să îşi continue activitatea în persoană în vederea găsirii unor soluţii comune şi practice pentru gama de provocări complexe din jurul protocolului privind Irlanda şi Irlanda de Nord", se arată într-o declaraţie comună, citată de The Guardian.

"Prin urmare, preşedinta Von der Leyen se va întâlni mâine cu prim-ministrul în Regatul Unit".

Vizita va da startul a ceea ce ar putea fi un moment crucial în mandatul de prim-ministru al lui Sunak.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici