Acropole închis temporar din cauza temperaturilor extrem de ridicate

Grecia a închis joi după-amiază pentru câteva ore Acropole pentru a proteja turiştii uneia dintre cele mai populare atracţii turistice din lume de valul de caniculă care a cuprins Atena, potrivit Reuters.

291 afișări
Imaginea articolului Acropole închis temporar din cauza temperaturilor extrem de ridicate

Acropole închis temporar din cauza temperaturilor extrem de ridicate

Monumentul, care gâzduieşte templul Parthenon vizitat anual de milioane de turişti, a fost închis joi în intervalul 13:00-17:00, au anunţat autorităţile.

Serviciul de meteorologie din Grecia a prognozat că la prânz temperaturile vor ajunge la 38 de grade Celsius. Temperatura pe dealul Acropole este întotdeauna mai ridicată din cauza altitudinii şi a lipsei umbrei.

”Serviciul meteorologic a prognozat că temperatura resimţită pe deal va depăşi 44 de grade Celsius”, a declarat purtătoarea de cuvânt a complexului Acropole.

Este pentru prima oară în această vară când Acropole a fost închis, lucru care s-a întâmplat şi anul trecut.

Taguri:
grecia,
acropole,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici