Administraţia Biden îi va îndemna pe americani să facă un nou rapel anti-COVID-19

Administraţia Biden intenţionează să îi îndemne pe toţi americanii să facă un nou rapel împotriva coronavirusului în această toamnă pentru a contracara un nou val de infecţii, a declarat duminică un oficial de la Casa Albă, citat de Reuters.

1432 afișări
Imaginea articolului Administraţia Biden îi va îndemna pe americani să facă un nou rapel anti-COVID-19

Oficialul a declarat că, deşi Centrele pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor raportează o creştere a infecţiilor şi a internărilor în spitale din cauza virusului, nivelurile generale rămân scăzute.

Joi, Moderna a declarat că datele iniţiale au arătat că vaccinul actualizat COVID-19 este eficient împotriva subvariantelor „Eris” şi „Fornax” la om.

Moderna şi alţi producători de vaccinuri COVID-19, Novavax, Pfizer şi partenerul german BioNTech SE au creat versiuni ale vaccinurilor lor care vizează subvarianta XBB.1.5.

În aşteptarea aprobării din partea autorităţilor de reglementare în domeniul sănătăţii din Statele Unite şi Europa, companiile se aşteaptă ca vaccinurile actualizate să fie disponibile în următoarele săptămâni pentru sezonul de vaccinare de toamnă.

„Îi vom încuraja pe toţi americanii să îşi facă aceste vaccinuri de rapel, pe lângă vaccinurile împotriva gripei şi a RSV”, a declarat oficialul, referindu-se la virusul sinciţial respirator.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici