Adolescent palestinian, împuşcat de armata israeliană în Cisiordania / Doi militari israelieni, răniţi

Un adolescent palestinian a fost ucis în cursul unei operaţiuni militare israeliene desfăşurate luni în Cisiordania, iar doi militari israelieni au fost răniţi într-un incident separat, afirmă surse citate de site-ul Ynetnews.com.

212 afișări
Imaginea articolului Adolescent palestinian, împuşcat de armata israeliană în Cisiordania / Doi militari israelieni, răniţi

Armata israeliană a intervenit luni dimineaţă în tabăra de refugiaţi Aqabat Jaber, situată în apropierea oraşului Ierihon. Conform Ministerului Sănătăţii din cadrul Autorităţii Palestiniene, un adolescent palestinian în vârstă de 15 ani a fost împuşcat mortal de militari israelieni, iar alţi doi palestinieni au fost răniţi. Cinci suspecţi palestinieni au fost arestaţi.

Într-un alt incident, produs în apropiere de Nablus, doi militari israelieni au fost răniţi într-un atac armat care a vizat un vehicul al armatei israeliene.

Tensiunile israelo-palestiniene au atins cote extreme în ultima săptămână. Grupuri militante palestiniene au lansat zeci de atacuri cu rachete asupra Israelului din sudul Libanului şi din Fâşia Gaza, după o intervenţie a serviciilor de securitate israeliene în zona Esplanadei Moscheilor. Mai multe atacuri antiisraeliene au avut loc în Cisiordania şi pe teritoriul israelian, inclusiv în oraşul Tel Aviv.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici