Adversarul lui Putin din alegerile prezidentiale a fost descalificat

Comisia electorală rusă a respins candidatura la prezidenţiale a politicianului anti-război Boris Nadejdin.

743 afișări
Imaginea articolului Adversarul lui Putin din alegerile prezidentiale a fost descalificat

Aversarul lui Putin din alegerile prezidentiale a fost descalificat

Comisia electorală rusă a refuzat să-l înregistreze pe candidatul anti-război, Boris Nadejdin, drept candidat la alegerile prezidenţiale din 2024, pe motiv că "lista de semnături conţine erori".

Comentând decizia, Kremlinul a declarat că nu are "nimic de adăugat" şi că comisia a respectat toate regulile stabilite.

Politicianul rus Boris Nadejdin era văzut ca singurul posibil contracandidat real al preşedintelui rus, Vladimir Putin. Oponent vocal al războiului din Ucraina, este considerat de unii ruşi ca singura alternativă pentru care pot vota.

Boris Nadejdin, în vârstă de 60 de ani, a fost nominalizat de Partidul Iniţiativa Civică pentru a candida la alegerile prezidenţiale din 15 – 17 martie 2024.

„Putin vede lumea din trecut şi în direcţia aceea duce Rusia. Rusia are nevoie de un viitor – un viitor ca ţară pe care oamenii liberi şi educaţi o vor admira şi-n care vor dori să se întoarcă sau să se mute”, se arată în descrierea platformei sale politice, citată de Meduza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici