Agent de parcare român, bătut cu bestialitate în Irlanda

Un agent de parcare român a fost bătut cu bestialitate în Irlanda, fiind lovit cu ciocanul în cap de un bărbat furios că acesta a vrut să-i dea o amendă prietenei sale, informează The Herald.

37 afișări
Imaginea articolului Agent de parcare român, bătut cu bestialitate în Irlanda

Agent de parcare român, bătut cu bestialitate în Irlanda (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

George Pista, în vârstă de aproximativ 30 de ani, este internat în stare "critică, dar stabilă" la secţia de terapie intensivă a spitalului Beaumont din Dublin, după ce a fost atacat de un tânăr, în 14 noiembrie.

Poliţiştii irlandezi au reţinut un bărbat de 23 de ani, suspectat că ar fi agresorul românului.

Pista a fost atacat cu un ciocan în timp ce lăsa o amendă în parbrizul maşinii unei tinere, care ar fi fost prietena agresorului, într-o parcare din centrul oraşului.

Anchetatorii irlandezi au făcut un apel la public de a oferi informaţii despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea atacului, dacă există martori oculari.

Potrivit The Herald, familia românului a fost anunţată despre incident de către Ambasada României în Irlanda.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici