Airbnb plănuieşte să demareze procedurile de listare la Bursa din New York

Compania de închirieri pe termen scurt Airbnb plănuieşte să demareze procedurile de listare la Bursa din New York, chiar dacă numărul de infecţii a crescut constant în Statele Unite, scrie Reuters.

305 afișări
Imaginea articolului Airbnb plănuieşte să demareze procedurile de listare la Bursa din New York

Airbnb plănuieşte să demareze procedurile de listare la Bursa din New York

Debutul pe Nasdaq va fi unul dintre cele mai mari din 2020 în ciuda faptului că numărul de închirieri a scăzut drastic pe măsură ce turiştii au fost forţaţi să practice distanţarea socială.

Preţul iniţial va fi afectat de condiţiile actuale, a declarat Airbnb. Compania plănuia luna trecută să atragă o rundă de investiţii de 3 miliarde de dolari, ceea ce ar fi rezultat într-o ofertă publică iniţială de 30 de miliarde de dolari.

Gigantul american a concediat la sfârşitul primăverii aproximativ 1.900 de angajaţi, adică 25% din forţa de muncă, reducând costurile de marketing şi strângând datorii de miliarde de dolari.

Săptămâna trecută, Consiliul Mondial al Turismului şi Călătoriilor (WTTC) a declarat că peste jumătate dintre joburile din industria turismului pot fi pierdute ca urmare a măsurilor impuse pe fondul celui de-al doilea val al pandemiei.

Statele Unite au doborât miercuri un nou record în ceea ce priveşte numărul de cazuri cu coronavirus, autorităţile raportând puţin peste 102.000 de infecţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici