Ajutor de la stat pentru americani, cu numele lui Trump tipărit pe cecuri. ”Plată pentru impactul economic”

  • Donald Trump îşi tipăreşte numele pe cecurile de 1.200 de dolari pentru americanii afectaţi de epidemia de coronavirus.
  • Este pentru prima dată când un preşedinte american îşi asumă în nume propriu un ajutor acordat de stat.
  • Gestul său vine în plină campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale programte în noiembrie.
769 afișări
Imaginea articolului Ajutor de la stat pentru americani, cu numele lui Trump tipărit pe cecuri. ”Plată pentru impactul economic”

Sursa: Profimedia

Americanilor afectaţi de epidemia de coronavirus, statul le-a promis bani, încă de luna trecută. Dar banii nu au ajuns încă la oameni. Unul dintre motive? Donald Trump vrea ca pe fiecare cec să fie imprimat numele său. Cererea a fost aprobată de Trezoreria americană. Aşa că, pe cecul de 1.200 de dolari, numele lui Trump va apărea în partea de jos, chiar sub rândul pe care scrie ”Plată pentru impactul economic”.

Potrivit presei americane, este pentru prima data în istorie când un preşedinte american îşi asumă în nume propriu un ajutor dat de stat. Criticii spun că Donald Trump se foloseşte de banii publici pentru a câştiga capital electoral în vederea alegerilor prezidenţiale din noiembrie.

Casa Albă nu a confirmat, pentru moment, infromaţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici