Al doilea schimb de ostatici şi prizonieri Israel-Hamas va avea loc până la finalul lunii noiembrie

Al doilea schimb de ostatici şi prizonieri între Israel şi Hamas va avea loc până la finalul lunii noiembrie, a anunţat un oficial palestinian, potrivit Reuters şi Sky News.

324 afișări
Imaginea articolului Al doilea schimb de ostatici şi prizonieri Israel-Hamas va avea loc până la finalul lunii noiembrie

Al doilea schimb de ostatici şi prizonieri Israel-Hamas va avea loc până la finalul lunii noiembrie

Un oficial palestinian susţine că un alt schimb de ostatici şi prizonieri între Israel şi Hamas va avea loc înainte de sfârşitul acestei luni.

„Al doilea lot va urma primului lot. Este nevoie de patru sau cinci zile pentru a fi organizat, va implica 50 de ostatici israelieni în schimbul a 150 de prizonieri palestinieni", a declarat oficialul palestinian, care a dorit să rămână anonim.

Printre cei care vor fi schimbaţi se vor număra bătrâni, femei şi copii, iar condiţiile acordului vor fi aceleaşi, a precizat oficialul contactat de Reuters.

Guvernul israelian nu a făcut comentarii oficiale pe marginea acestui subiect. Totuşi, Israelul s-a oferit deja să prelungească armistiţiul cu o zi pentru fiecare 10 ostatici suplimentari eliberaţi de Hamas.

Guvernul israelian şi Hamas au convenit miercuri asupra unei pauze de patru zile în lupte pentru a permite eliberarea a 50 de ostatici deţinuţi în Gaza în schimbul a 150 de palestinieni încarceraţi în Israel. Acordul vizează şi intrarea de ajutoare umanitare în Gaza.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici