Al Gore îl susţine pe Barack Obama

Fostul vicepreşedinte american Al Gore se va duce în statul american Florida, unde a pierdut în 2000 alegerile prezidenţiale, pentru a-l susţine pe candidatul democrat la Casa Albă, Barack Obama, relatează Los Angeles Times.

45 afișări
Imaginea articolului Al Gore îl susţine pe Barack Obama

Al Gore îl suţine pe Barack Obama (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Al Gore va participa la mitingurile electorale de la West Palm Beach şi de la Fort Lauderdale pentru a-i convinge pe susţinătorii lui Obama să voteze anticipat, a declarat şeful de campanie al democraţilor, Steve Schale.

"Nimeni nu ştie mai bine decât vicepreşedintele Al Gore că fiecare vot contează, în special în Florida", a declarat el.

Al Gore a pierdut cursa pentru Casa Albă ca urmare a deciziei Curţii Supreme de a opri renumărarea voturilor în statul Florida, George W. Bush câştigând la o diferenţă de 537 de voturi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici