Al-Qaida este în continuare capabilă să atace Statele Unite

Reţeaua al-Qaida rămâne "foarte capabilă" şi decisă să atace Statele Unite, la opt ani după atentatele de la 11 septembrie 2001, a declarat, duminică, şeful Statului Major interarme american, amiralul Michael Mullen.

14 afișări
Imaginea articolului Al-Qaida este în continuare capabilă să atace Statele Unite

Al-Qaida este în continuare capabilă să atace Statele Unite

Atentatele de la 11 septembrie 2001 din SUA

Reţeaua teroristă este "încă foarte capabilă" să atace Statele Unite şi este "foarte concentrată asupra acestui obiectiv", a spus el, în emisiunea Meet the Press a canalului de televiziune NBC.

"Dispune de capacităţi de pregătire, de sprijin şi de finanţare", a adăugat Mullen.

Armata americană depune eforturi pentru "a se asigura că nu va mai avea loc" nici un nou atentat pe teritoriul american, a precizat şeful Statului Major interarme.

Al-Qaida a revendicat atentatele din 11 septembrie 2001, soldate cu circa 3.000 de victime.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici