Alarmă de raid aerian la Kiev la sosirea liderilor africani într-o misiune de pace

Alerta de raid aerian a pornit vineri la Kiev, chiar în timp ce mai mulţi lideri africani soseau în capitala ucraineană pentru o misiune de pace.

294 afișări
Imaginea articolului Alarmă de raid aerian la Kiev la sosirea liderilor africani într-o misiune de pace

Alarmă de raid aerian la Kiev la sosirea liderilor africani într-o misiune de pace

Alerta de raid aerian vizează oraşul Kiev şi împrejurimile. Alarma a fost pornită deoarece forţele aeriene ucrainene au descoperit mai multe rachete ruseşti. Acestea au fost lansate din Marea Neagră şi „se îndreaptă spre nord", spre Kiev, anunţă ucrainenii potrivit BBC.

„Sirene acum. Putin întâmpină liderii africani la Kiev",a scris, pe Twitter, diplomatul ucrainean Olexander Scherba.

Preşedintele Africii de Sud, prim-ministrul egiptean şi liderii din Zambia şi Comore au ajuns vineri la Kiev pentru a se întâlni cu preşedintele Ucrainei. Liderii africani au organizat o misiune de pace, iar sâmbătă ei vor merge în Rusia pentru a discuta cu preşedintele Vladimir Putin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici