Alegeri SUA: Tulsi Gabbard se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului democrat în scrutinul prezidenţial

Tulsi Gabbard, membră a Camerei Reprezentanţilor, a anunţat, joi seară, retragerea din cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, urmând să îl susţină pe Joseph Biden.

126 afișări
Imaginea articolului Alegeri SUA: Tulsi Gabbard se retrage din cursa pentru desemnarea candidatului democrat în scrutinul prezidenţial

Sursa: Profimedia Images

Tulsi Gabbard, membră a Camerei Reprezentanţilor, a decis suspendarea campaniei electorale în cadrul scrutinului pentru desemnarea candidatului democrat la funcţia de preşedinte al SUA şi îi va acorda susţinere fostului vicepreşedinte Joseph Biden, informează site-ul Axios.com.

Tulsi Gabbard era în cursă alături de Joseph Biden şi de senatorul Bernie Sanders.

"Îl cunosc pe vcepreşedintele Joseph Biden şi pe soţia sa şi sunt recunoscătoare că îl putem numi prieten pe fiul său Beau, care a fost şi membru al Gărzii Naţionale. Chiar dacă nu sunt de acord cu vicepreşedintele asupra tuturor aspectelor, ştiu că are suflet bun şi că este motivat de dragostea faţă de ţara noastră şi faţă de poporul american", a declarat Tulsi Gabbard.

Membră a Camerei Reprezentanţilor, Tulsi Gabbard a obţinut voturile a doi delegaţi în teritoriul Samoa americană, unde s-a născut.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici