Aleksei Navalnîi ar putea fi transferat într-un spital din Germania - surse Bild

  • Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei din Rusia ar urma să fie transferat într-un spital din Germania.
  • Aleksei Navalnîi este internat în prezent la secţia de terapie intensivă a unui spital din oraşul Omsk, situat la 2.200 de kilometri est de Moscova.
  • Preşedinţia Rusiei a comunicat că medicii depun toate eforturile pentru salvarea lui Aleksei Navalîi.
798 afișări
Imaginea articolului Aleksei Navalnîi ar putea fi transferat într-un spital din Germania - surse Bild

Hepta

Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei din Rusia aflat în comă după ce ar fi fost otrăvit, ar urma să fie transferat într-un spital din Germania, afirmă surse citate de publicaţia Bild.
 
Aleksei Navalnîi este internat în prezent la secţia de terapie intensivă a unui spital din oraşul Omsk, situat la 2.200 de kilometri est de Moscova.
 
O organizaţie umanitară intenţionează să îl transfere într-un spital din Germania. În iniţiativă este implicată şi fundaţia "Cinema for Peace", condusă de Jaka Bizilj. În 2018, Jaka Bizilj l-a adus în Germania pe Pjotr Wersilow, un activist al opoziţiei ruse care suspecta că fusese otrăvit.
 
"Încercăm să organizăm un zbor umanitar, cu un avion dotat cu echipamente medicale specifice, pentru a-l aduce pe Aleksei Navalnîi în Germania (...)", a declarat Jaka Bizilj.
 
Aleksei Navalnîi, un critic al preşedintelui Vladimir Putin, este în comă într-un spital din Siberia. Liderul opoziţiei ruse s-a simţit extrem de rău după ce a băut un ceai într-un aeroport, iar purtătoarea sa de cuvânt crede că a fost otrăvit.
 
Preşedinţia Rusiei a comunicat că medicii depun toate eforturile pentru salvarea lui Aleksei Navalîi. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că ipoteza otrăvirii va trebui confirmată de analizele medicale, precizând că va fi aprobat transferul lui Navalnîi într-un spital din străinătate dacă familia lui va cere acest lucru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici